Silviu Glodeanu

Bine ai venit la siteul cu pasarile de viteza ale lui Silviu Glodeanu. Acest site a luat fiinta cu ajutorul lui Andrei Gireada care este un bun columbofile pe linga faptul ca este un bun creator de siteuri.

In varsta de 35 de ani fac inca parte din categoria de crescatori tineri dar imi place sa cred ca totusi pot sa fac fata absolut oricarui alt crescator din generatia mai matura.

Desi sunt singurul membru al familiei care este inscris la club, primesc un mare ajutor de la tatal meu care ma ajuta sa practic acest sport la cel mai inalt nivel.

In acest site vreau sa arat intregii lumi cum vad eu acest minunat sport si experienta pe care o am in cardul concursurilor de viteza si de demifond. In cadrul acestui site veti afla ce porumbei am, cum ii pregatesc si ce rezultate am obtinut cu ei. 

Daca aveti intrebari puteti sa le puneti din pagina special dedicata lor si voi incerca sa le raspund in cel mai scurt timp.

Succes la citit !!!

 

 

Draga cititorule,

Starul concursurilor cu porumbei de viteza demifond din Romania cu pasari ce exceleaza in toate colturile lumii

About

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

2016. All Rights Reserved.